Jokerit hankki nimekkään veskarin – KHL:ssäkin pelannut Ville Kolppanen loppukaudeksi seuraan

Jokerit
Kuva: C More

Helsingin Jokerit on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen Ville Kolppasen kanssa. Sopimus sisältää myös molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Ailahdellen kauden aloittanut Jokerit on tehnyt nimekkään hankinnan tolppien väliin, kun muuan muassa Liigassa, SHL:ssä ja KHL:ssä pelannut Ville Kolppanen siirtyy seuraan loppukaudeksi.

– Kolppanen tuo maalivahtiosastollemme laatua ja leveyttä, jonka lisääminen tuli ajankohtaiseksi Henri Risikon loukkaantumisen jälkeen. Kolppasen kanssa käytyjen keskustelujen yhteydessä kävi selväksi, että hän on tulossa projektiimme mukaan suurella innolla ja todella motivoituneena, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki tiedotteessa.

Mainos:

Kolppanen pelasi viime kaudella Saksassa DEL2-liigan Lausitzer Füchse -joukkueessa, jossa torjuntaprosentti oli 25 ottelussa 92,6.

– On tosi hieno fiilis olla mukana Jokereiden kaltaisessa seurassa ja saada tällainen mahdollisuus. Haluan olla auttamassa nuoria pelaajia ja tietysti tärkeimpänä joukkuetta voittamaan. Oma ura on siinä pisteessä, että paljon on vielä näytettävää. Tämä koko paketti on niin makea, että olo on nyt kuin pikkupojalla, Kolppanen sanoo tiedotteessa.