Jokerit julkisti kaksi uutta hankintaa – Jordan Schroeder ja Anders Lindbäck tarttuivat haaviin

Ässät Jokerit Jari Kurri

Helsingin Jokerit julkisti ensimmäiset hankintansa ensi kauteen, kun seura ilmoitti tehneensä sopimukset Jordan Schroederin ja Anders Lindbäckin kanssa.

Kaksikko pelasi viime kaudella KHL-seura Torpedon riveissä, missä miehet lukeutuivat aivan joukkueensa tärkeimpiin palasiin. Schroeder oli jopa yksi koko sarjan parhaimmista hyökkääjistä ja sijoittui KHL:n pistepörssin 18. sijalle.

– Schroeder oli yksi viime kauden parhaista keskushyökkääjistä KHL:ssä. Häneltä löytyy ratkaisukykyä, taitoa ja nopeutta, minkä lisäksi hän on erinomainen pelaaja ylivoimalla. Hän istuu erittäin hyvin siihen pelityyliin, jolla haluamme pelata Jokereissa, kertoo GM Jari Kurri tiedotteessa.

Mainos:

– Lindbäckin nimi on ollut esillä useampana vuotena, kun olemme kartoittaneet maalivahteja Jokereihin. Olemme seuranneet häntä pitkään ja on hienoa saada hänet vihdoin riveihimme. Hän on isokokoinen mutta silti hyvin liikkuva maalivahti, joka pelasi hyvän viime kauden KHL:ssä, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran nettisivuilla.

Schroederin sopimus on kaksivuotinen, kun taas Lindbäck teki Jokereiden kanssa yksivuotisen sopimuksen.