IS: Jokereiden uusi toimitusjohtaja on selvillä – entinen seuralegenda ottaa vetovastuun

Helsingin Jokerit Jokereiden kausi Jokerit

Jokereiden tulevaisuudesta saadaan isosti lisätietoa torstaina, kun seura pitää massiivisen tiedotustilaisuuden koskien ensi kautta sekä yleisesti tulevien vuosien strategiaa.

Keskiviikkona julkisuuteen alkoi vuotamaan jo hieman lisätietoa tulevasta, kun Ilta-Sanomat uutisoi, että seuran toimitusjohtajaksi on nousemassa Antti-Jussi Niemi. Entinen puolustaja on todellinen seuralegenda, joten sinänsä valinta ei ole yllättävä, vaan pestiin on todellakin haettu ihminen, joka välittää Jokereista.

Niemi on uransa jälkeen toiminut lukuisissa asiantuntija tehtävissä tv-yhtiöillä. Miestä on kuultu muun muassa Viasatin sekä Discoveryn lähetyksissä. Tämän lisäksi Niemi on ollut perustamassa urheilijoille räätälöityä henkilöstöyritys Eezy Unitedia.

Mainos:

Tämän lisäksi Ilta-Sanomat paljasti, että Jokereiden urheilujohtajaksi on valittu Olli-Pekka Yrjänheikki. Tämä valinta on todella odotettu, sillä Yrjänheikki on vastannut jo joukkueen kokoamisesta ensi kauden Mestikseen. Yrjänheikki on tuttu mies Jokerit ry:lle, sillä hän on toiminut jo pitkään seurassa valmennuspäällikkönä junioreissa.