Leijonia MM-kisoissa edustanut Joonas Järvinen Ässiin

Joonas Järvinen

Ässät ilmoitti hankkineensa riveihinsä MM-kisoissakin Suomea edustaneen puolustajan, kun Joonas Järvinen liittyy porilaisryhmään. Järvisen sopimus kattaa loppukauden ajan.

Ässät tiedotti tänään hankkineensa riveihinsä myös MM-kisakokemusta omaavan puolustajan, kun Joonas Järvinen liittyy patapaitaan.

Tällä kaudella Järvinen on pelannut kaksi ottelua KHL:ää Jokereiden paidassa. Liigaurallaan isokokoinen puolustaja on edustanut TPS:aa, Pelicansia, HIFK:a sekä Tapparaa.

Mainos:

– Joonas Järvisestä saamme kokeneen ammattilaisen joukkueeseen. Joonaksella on hyvä luonne peliin ja harjoitteluun, on luotettava kaveri, urheilullinen ja tuo esimerkkinsä kautta johtajuutta joukkueeseen, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

Juttelin Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selinin kanssa ja sain hyvän kuvan joukkueen toiminnasta. Tavoitteeni on auttaa joukkuetta voittamaan otteluita. Pyrin tuomaan oman kokemukseni ja osaamiseni kentällä ja kentän ulkopuolella joukkueen käyttöön oman jokapäiväisen työntekoni välityksellä, Järvinen kommentoi itse Ässien tiedotteessa.

Lue myös: Jonne Virtanen julkaisi ensimmäisen liigasopimuksensa: ”Naisia ja nopeita autoja…”