Maalivahti Jordan Binnington löi vastustajaa kilvellä ja lensi ulos – linjatuomarit estivät maalivahtien välisen tappelun

Jordan Binnington

St. Louis Bluesin ja Minnesota Wildin välisessä ottelussa nähtiin tapahtumia runsaasti. Ottelussa nähtiin muun muassa 13 maalia ja maalivahti Jordan Binnington sai ulosajon. Myös maalivahtien välinen tappelu oli lähellä.

St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binningtonin ilta maalijuhlassa ottelussa Minnesota Wildia vastaan tuli päätökseen ennen aikojaan.

Toisen erän ylitettyä puolivälin nähtiin tilanne, jossa Binnington kuumentui toden teolla. Binnington kävi kesken maalineduskahakan lyömässä vastustajaa kilvellä ja sai tästä tempauksestaan ulosajon.

Mainos:

Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury ei näkemästään pitänyt vaan lähti haastamaan Binningtonia tappeluun. Bluesin maalivahti vastasi kutsuun, mutta linjatuomarit eivät antaneet maalivahtien ottaa mittaa toisistaan. Yleisö ei tästä pitänyt vaan antoi buuaukset tuomaristolle.

Jordan Binnington saa ulosajon lyötyään kilvellä vastustajaa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ottelun ainoa suomalainen Kasperi Kapanen jäi tehoitta ottelussa. St. Louis on jäämässä ulos pudotuspeleistä ja on hyvin mahdollista, että Kapanen nähdään osana Suomen joukkuetta kevään MM-kisoissa.