IL: Jukka Jalonen lähtee Leijonista – uuden valmentajan hakuprosessi käynnissä

Jukka Jalonen Leijonat

Menestyin suomalainen jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen lähtee Leijonista kauden 2023-2024 päätteeksi. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Kaiken maajoukkueen päävalmentajana voittaneelle Jalosella on vielä vuosi sopimusta jäljellä Leijonien kanssa, mutta tämän jälkeen jatkoa ei ole luvassa. Asiaan saatiin varmistus maanantai-iltana.

– Sain viime viikolla ilmoituksen Jukalta, että ensi kausi on hänen viimeinen Leijonissa tällä erää, kertoo Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Sami Kauhanen Iltalehdelle.

Mainos:

Tämä tarkoittaa sitä, että uuden päävalmentajan hakuprosessi on jo käynnissä, kun Jaloselle aletaan miettimään seuraajaa.

– Viime viikolla istuimme Jukan ja Jere Lehtisen sekä Kimmo Oikarisen kanssa alas ja kartoitimme nimiä ja kokonaisuutta. Toki pitkä lista ehdokkaista tehdään vielä erikseen, Kauhanen sanoo IL:lle.

Leijonien päävalmentajaksi on varmasti tunkua, joten vaihtoehdoista uusi palkkaus ei tule jäämään kiinni. Nähtäväksi jää, että kuka on lopulta se nimi, joka lähtee jatkamaan Jalosen aikakautta Leijonissa. Se on varmaa, että Jukka Jalonen on jättänyt ikuisen jäljen suomalaiseen kiekkohistoriaan.