MTV: Julius Nättinen ei pelaa ensi kaudella NHL:ssä

julius nättinen jyp - pallomeri.net

Jo hetken aikaa on varmaa ollut se, että JYPissä päättyneellä kaudella loistanut Julius Nättinen lähtee ulkomaille. Osoite ei kuitenkaan ole vielä selvillä.

MTV Urheilu kertoo nyt, että Nättisellä olisi pelipaikka haussa ensisijaisesti Ruotsin SHL:stä, Sveitsin NLA:sta ja KHL:stä, eikä hän olisi suuntaamassa takaisin Pohjois-Amerikkaan ja yrittämässä NHL-läpimurtoa.

Nättinen pelasi kaudet 2015-18 niin OHL:ssä kuin AHL:ssäkin.

Mainos:

23-vuotias hyökkääjä voitti päättyneellä kaudella Liigan maalipörssin, ja pistepörssissä hän puolestaan oli kolmannella sijalla. 54 otteluun syntyivät komeat tehot 33+22=55.

The Athletic -sivuston mukaan useat NHL-seurat ovat olleet kiinnostuneita suomalaislahjakkuudesta, mutta toistaiseksi osoitteena pysyisi Eurooppa.

JYPissä lähtöuutiset otettiin positiivisesti vastaan.

− Nättisen otteet herättivät viime kaudella paljon huomiota jääkiekkopiireissä ja oli odotettavissa, että hän tulee käyttämään sopimuksensa purkuoikeutta siirtyäkseen ulkomaille. Olen todella onnellinen Nättisen puolesta, että hän näytti viime kaudella kaikille epäilijöilleen, kuinka erinomainen jääkiekkoilija hän pystyy olemaan, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.