Vaasan Sport nimitti uuden päävalmentajan – Juuso Hahl ottaa ohjat käsiinsä

Vaasan Sport Juuso Hahl

Juuso Hahl on nimitetty Vaasan Sportin liigajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

– Ensisijaisesti haimme valmentajaa joka omalla persoonallaan, osaamisellaan ja asenteellaan pystyy tukemaan seuran valitsemaa urheilustrategiaa. Mielestäni onnistuimme urheilunjohtoryhmän avustuksella saamaan meille erinomaisen päävalmentajan, joka on ollut jo tällä kaudella jalkauttamassa uutta urheilutoiminnanlinjausta, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski sanaili tiedotteessa.

Samalla nimettiin myös muu valmennusryhmä. 41-vuotiasta Hahlia apuvalmentajina tukevat Janne Grönnvall, Tommo Nukari sekä Arttu Lipsanen. Herroista kaksi viimeisintä ovat jo aiemmin kuuluneet Sportin valmennukseen, mutta Grönnvall on uusi nimi Vaasassa. Tiedotteessa sanotaan, että valmennukseen haettiin henkilöä vankalla pelaajataustalla.

Mainos:

– Yli tuhannen ammattilaispelin ja yli kymmenen vuoden valmentajakokemuksen omaavan valmentajan, ja ennen kaikkea hyvän tyypin, mukaan saaminen tiimiimme on hieno asia.