Juuso Välimäki paukutti siniviivalta maalin – millintarkka jäänuoliainen

Juuso Välimäki

Arizona Coyotesin suomalaispuolustaja Juuso Välimäki onnistui maalinteossa ottelussa Dallas Starsia vastaan millintarkalla viivakudilla.

Arizona Coyotesin Juuso Välimäeltä nähtiin kauden neljäs osuma, kun suomalaispuolustaja tälläsi kiekon verkkoon ylivoimalla.

Joel Kivirannan jäähyä ehti kulua vain kymmenen sekuntia, kun kiekko pelattiin Välimäelle, joka laukoi kiekon millintarkalla lämärillä siniviivalta verkon perukoille. Välimäen osuma ei kuitenkaan auttanut joukkuetta voittoon, kun Stars kävi hakemassa vierasvoiton lukemin 5-2.

Mainos:

Ottelun muista suomalaisista Miro Heiskanen iski kolme syöttöpistettä, Roope Hintz laittoi taululle tehot 1+1 ja Esa Lindellille merkittiin kaksi syöttöpistettä. Jani Hakanpää, Joel Kiviranta ja Matias Maccelli jäivät ilman tehopisteitä.

Juuso Välimäki tällää kiekon siniviivalta verkkoon

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1642012460281393152

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Välimäki on kiinnostava nimi myös kevään MM-kisoja ajatellen. Suomen joukkueessa on varmasti puolustuksessa tilaa Välimäen kaltaiselle puolustajalle. Myös Maccelli on potentiaalinen nimi kisakoneeseen. Suomen urakka MM-kisoissa alkaa 12. toukokuuta. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!