Kaapo Kakolle kymmenen maalia täyteen – varma viimeistely komean syöttökuvion päätteeksi

Kaapo Kakko iski kauden kymmenennen maalinsa

New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko onnistui viime yönä maalinteossa ja sai kymmenen maalia täyteen tällä kaudella. Samalla Kakko katkaisi pitkän maalittoman putkensa.

New York Rangersissa kiekkoilevan Kaapo Kakon 16 ottelun maaliton putki tuli viime yönä päätökseensä, kun suomalainen naulasi komean syöttökuvion päätteeksi kiekon verkkoon.

Rangers kaatoi lopulta Seattle Krakenin kotijäällään lukemin 6-3. Rangersiin treidissä aiemmin tällä viikolla siirtyneet Vladimir Tarasenko ja Niko Mikkola debytoivat uuden seuransa paidassa voittoisasti, Tarasenko avasi ottelun maalihanat ensimmäisessä erässä. Mikkolalle tuomittiin ottelussa kolme kahden minuutin rangaistusta.

Kakko on iskenyt tällä kaudella nyt 52 otteluun tehot 10+17=27. Kakon vanha piste-ennätys (23 tehopistettä) on siis mennyt jo tovi sitten rikki.