Suomalaiset tehokkaina NHL:n harjoitusotteluissa – katso Laineen ja Kakon komeat osumat!

Kaapo Kakkoa kaapo kakko nhl

Suomalaiset ovat jatkaneet hyvää virettään NHL:n harjoitusotteluissa. Patrik Laine ja Kaapo Kakko kunnostautuivat viime yönä maalinteossa komeilla osumilla.

Suomalaiset NHL-pelaajat ovat olleet kovassa iskussa NHL:n harjoitusotteluissa. Tämä lupaa hyvää helmikuun olympialaisia ajatellen. Jukka Jalonen joutuu ilmoittamaan ensi viikolla 50 pelaajan ryhmän, joista lopullinen olympiajoukkue muodostuu.

Viime yönä komeat ja hehkutusta keränneet osumat iskivät Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine ja New York Rangersin Kaapo Kakko.

Mainos:

Laine teki ottelussa joukkueensa neljännen maalin. Laine sai kiekon ylivoimalla omalla alueella, tuli läpi kentän pujotellen Red Wingsin puolustuksen solmuun ja laittoi kiekon ylähyllylle. Katso video Laineen osumasta alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Kaapo Kakko sai maalissaan kiekon keskialueella ja näytti hieman luistelunopeutta. New Jersey Devilsin tähtipuolustaja P.K. Subban jäi telineisiin, kun Kakko otti kiekon ja luisteli yksin läpi iskien kiekon verkkoon. Voit katsoa videon Kakon maalista alta.

https://twitter.com/spittinchiclets/status/1445907395050356738

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomalaisista suitsutusta on kerännyt myös Janne Kuokkanen, joka ei viime yönä ollut Devilsin kokoonpanossa Rangersia vastaan. Kuokkanen on otteillaan pelannut itselleen lähestulkoon varman paikan Jalosen nimeämässä 50 pelaajan listassa ja tätä tahtia hänet on hyvin vaikea pudottaa pois myöskään lopullisesta Leijonien olympiajoukkueesta.

NHL-kausi alkaa runkosarjan osalta 13.10. Tampa Bay Lightningin ja Pittsburgh Penguinsin sekä Vegas Golden Knightsin ja Seattle Krakenin kohtaamisilla.