Kanada nimesi ensimmäiset pelaajat olympiajoukkueeseensa

NHL-tähtipelaaja olympialaiset kanada

Kanada on nimennyt ensimmäiset nimet helmikuussa pelattavaan olympiajääkiekkoon. Maan osalta luvassa on todellista tähtiloistoa.

Kanadalta odotetaan joka vuosi tähtisikermää, oli kyse sitten MM-kisoista, World Cupista tai sitten olympialaisista – joihin NHL-pelaajat pääsevät nyt ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen osallistumaan.

Kanada on julkaissut kolme ensimmäistä pelaajaa Pekingissä helmikuussa 2022 pelattaviin olympialaisiin. Yksikään nimi ei luonnollisesti tässä vaiheessa tule yllätyksenä.

Mainos:

Mukana varmuudella joukkueessa ovat nyt Sidney Crosby, Connor McDavid sekä Alex Pietrangelo. Tästä kolmikosta sekä Crosby että Pietrangelo ovat pelanneet aiemminkin Kanadan väreissä olympialaisissa, mutta McDavidille olympialaiset ovat ensimmäiset.

Saavutuksia Kanadan väreissä kuitenkin myös McDavidilta löytyy. 24-vuotiaalla, maailman parhaanakin pidetyllä, hyökkääjällä on palkintokaapissa kultaa niin alle 18-vuotiaiden, alle 20-vuotiaiden kuin aikuistenkin MM-kisoista.

Kanada pelaa olympialaisissa samassa lohkossa mm. Kiinan kanssa. Tsekkaa olympialaisten otteluohjelma kokonaisuudessaan.