Kärpiltä tyly ilmoitus – Nick Ritchie saa lähteä

Nick Ritchie Kärpiltä

Oulun Kärpiltä saatiin tyly ilmoitus tiistai-iltaan, kun seura julkaisi tiedotteen, jossa se kertoi etsivänsä uutta osoitetta Nick Ritchielle.

Nick Ritchie ei ole missään vaiheessa vakuuttanut, joten ilmoitusta ei voi pitää yllättävänä. Miehen pitkä pelikielto oli juuri loppunut, joten hyökkääjä olisi pelikelpoinen. Oulussa ura ei kuitenkaan tule jatkumaan, sillä sen varmisti Kärppien tiedote.

– Kärpät ei pysty tarjoamaan Ritchielle riittävän isoa roolia joukkueesta loppukaudelle, joten hän on vapaa etsimään pelipaikkaa muualta. Kun hän tuli tarjolle, tiesimme hänen olevan high risk / high reward -tyylinen kortti, joka mielestämme kannatti katsoa. Hän ei kuitenkaan pystynyt nousemaan siihen rooliin, johon me olisimme häntä kaivanneet, kommentoi Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski tiedotteessa.

Mainos:

Ritchiellä tuskin on hirveästi ottajia ainakaan Suomen maaperällä, joten nähtäväksi jää, mihin suuntaa Kärpät saa miehen liikkumaan. Ritchien CV on kuitenkin sitä luokkaa, että eiköhän Keski-Euroopasta joku viimeistään tartu syöttiin.