Nuorten Leijonien tehopuolustaja Kasper Puutio luottavaisena ennen välieriä – ”Olemme valmiina hakemaan unelmaamme”

Kasper Puutio

Nuorten MM-kisoissa edessä on välierävaihe. Suomen varakapteeni ja tehopuolustaja Kasper Puutio lähtee luottavaisena kohtaamiseen Ruotsia vastaan.

Nuorten MM-kisat ovat edenneet jo välierävaiheeseen. Jäljellä on enää turnauksen neljä parasta joukkuetta ja tähän neljän joukkoon kuuluu myös Nuoret Leijonat.

Nuorten Leijonien tehokkain puolustaja, Kasper Puutio, lähtee luottavaisena kohti välieriä. Puutio myönsi, että Saksaa vastaan aikainen alkamisaika oli haastava, mutta samaa ongelmaa ei ole edessä välierässä.

Mainos:

– Tietysti alkamisaika oli vähän hankala, mutta se oli molemmille joukkueille sama. Teimme kaiken mitä pystyimme niin hyvin kuin voimme. Kaikki laittoivat itsensä likoon, jotta olimme pelin alussa valmiita, Puutio kertoi Suomen jääkiekkoliiton haastattelussa.

Puutio linjaa kuitenkin jämäkästi, että kellonajalla tai vastustajalla ei ole tässä vaiheessa turnausta enää mitään väliä, vaan ainoastaan tulos merkitsee.

– Meillä oli yksi tehtävä, voittaa se peli. Ihan sama millä keinoin. Tästäkin eteenpäin kyse on yksittäisen pelin voittamisesta, ja on ihan sama, millä tavalla se tulee, mitä joukkuetta vastaan ja mihin kellonaikaan, Puutio jatkoi.

Kuusi tehopistettä turnauksessa iskenyt Puutio uskoo, että Nuorten Leijonien joukkueesta ei ole ulosmitattu vielä kaikkea.

– Uskon, että meillä on vielä uusia leveleitä, joille pystymme nousemaan joukkueena. Ihan sama kuka tulee vastaan, olemme valmiita laittamaan hanttiin ja hakemaan unelmaamme.

Ruotsi – Suomi pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta, lisäksi kaikki turnauksen ottelut on katsottavissa Discovery+ -palvelusta.