Kasperi Kapanen rikkoi hiljaisuuden törkeästä rattijuopumuksestaan – ”Tein hyväksymättömän arviointivirheen”

Kasperi Kapanen kauden seitsemäs maali

Kasperi Kapanen nousi ison kohun keskelle torstaina, kun Yle uutisoi, että suomalaishyökkääjää epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Uutisen tultua julki kommentteja ei vielä saatu Kapasen leiristä, mutta perjantaina St. Louis Blues julkaisi tiedotteen tapahtuneesta.

– Viime kuussa tein hyväksymättömän arviointivirheen ja otan täyden vastuun teoistani. Pyydän anteeksi perheeltäni, Blues-organisaatiolta, joukkuetovereiltani ja faneilta. Ymmärrän virheeni vakavuuden ja olen sitoutunut tekemään kaikkeni voittaakseni taas heidän luottamuksen, Kasperi Kapanen totesi Bluesin tiedotteessa.

Mainos:

Tiedotteessa ääneen pääsee myös St. Louis Bluesin GM Doug Armstrong, joka toivoo Kapasen oppivan tilanteesta, ettei vastaavaa nähdä enää koskaan.

– Saimme tänään tiedon Kapasen tapauksesta ja olemme puhuneet hänen ja hänen agenttinsa kanssa. Olemme pettyneitä hänen hairahdukseensa ja uskomme, että hän tekee vaadittavat muutokset, jotta hän ei joudu enää vastaavanlaiseen tilanteeseen tulevaisuudessa, Armstrong lausuu.

Kapasen törkeää rattijuopumusta käsitellään oikeudessa vuoden 2024 helmikuussa. Törkeä rattijuopumus on syytteenä todella kova, sillä rikoksentekijän veren alkoholipitoisuus on vähintään 1,2 promillea tai hänellä on vähintään 0,53 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.