Kasperi Kapasen vahvat otteet St. Louisissa jatkuvat – petasi itselleen tekopaikan ja iski kiekon tulisella laukauksella verkkoon

Kasperi Kapanen maali St. Louisin verkkoon

St. Louis Bluesiin siirtotakarajan kynnyksellä siirtynyt Kasperi Kapanen on esiintynyt uudessa seurassaan vahvasti. Viime yönä syntyi jo kymmenes tehopiste ja seitsemäs maali uuden seuran riveissä.

Siirto Pittsburghista St. Louisiin on tehnyt suomalaishyökkääjä Kasperi Kapaselle selvästi hyvää. Penguinsissa tällä kaudella 43 otteluun seitsemän osumaa iskenyt Kapanen on iskenyt Bluesissa 14 ottelussa nyt yhtä monta täysosumaa.

Viime yönä syntyi kymmenes tehopiste ja seitsemäs maali St. Louisin riveissä, kun Blues hävisi Los Angelesin vieraana maali-iloittelun jälkeen lukemin 7-6. Kapanen vastasi joukkueensa viidennestä osumasta.

Mainos:

Kapanen piti kiekon taitavasti hyökkäysalueella ja pelasi kiekon päätyyn. Kiekko pelattiin takaisin suomalaishyökkääjälle, joka täräytti kiekon verkkoon terävällä rannelaukauksella.

Kasperi Kapanen iskee kiekon verkkoon Los Angelesin vieraana

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Kapasen ja St. Louisin kausi tulee päättymään NHL:ssä runkosarjaan. Näillä otteilla Kapanen on erittäin kiinnostava nimi myös Jukka Jalosen papereissa, kun mietitään Suomen joukkuetta 12. toukokuuta alkaviin MM-kisoihin. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!