Kaupataanko Patrik Laine? Jarmo Kekäläinen kuuntelee tarjouksia suomalaisesta

Patrik Laine Columbus NHL

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine on ollut jälleen pimennossa lähes koko NHL-kauden. Myös loukkaantumiset ovat riivanneet pelaajaa.

Nyt Columbuksen kärsivällisyys alkaa olemaan loppu Laineen kanssa, sillä TSN:n luotettava toimittaja Darren Dreger uutisoi, että seuran GM Jarmo Kekäläinen kuuntelee tarjouksia Laineesta. Ainut ongelma tässä on se, että Laineen kallis sopimus ja viime kausien näytöt eivät ole mitenkään linjassa, joten ottajia tuskin on hirveästi.

Suomalaisen potentiaali on varmasti tiedossa jokaisessa seurassa, mutta uskaltaako kukaan ottaa riskiä. Tietysti myös Kekäläisen pyyntö vaikuttaa siihen, miten todennäköinen siirto on.

Mainos:

Dregerin mukaan Laineen lisäksi myös Ivan Provorovista kuunnellaan tarjouksia Columbuksen toimistolla. Kesällä Philadelphiasta saapunut puolustaja on pelannut tehojen puolesta ihan uransa parasta kautta, mutta sekään ei ole auttanut umpisurkeassa Columbuksessa.

Nähtäväksi jää, mitä muutoksia Columbuksessa tapahtuu. Se on varma, että monikin pelaaja saattaa lähteä oikean tarjouksen tullessa. Laineen tilanne on tietysti kaikista mielenkiintoisin, sillä suomalainen ei varmasti pistäisi pahitteeksi, jos pääsisi parempaan seuraan.