Kevin Lankisella synkkä iltapuhde – viidestä laukauksesta neljä maaliin ja vaihtoon ensimmäisessä erässä

Kevin Lankinen

Kevin Lankinen tulitettiin vaihtoon ensimmäisessä erässä vierasottelussa New York Rangersia vastaan. Lännen viimeisistä pudotuspeleistä vielä taisteleva Predators sai todella kylmää kyytiä New Yorkissa.

Kevin Lankisen iltapuhde Nashville Predatorsin maalilla oli synkkä ja lyhyt.

Predatorsin maalilla aloittanut Lankinen päästi ensimmäisestä viidestä laukauksesta neljä selkänsä taakse ja joutui tämän jälkeen vaihtoon. Ottelun ensimmäinen erä ei ollut ehtinyt vielä edes yli puolivälin.

Ottelun loppuun torjunut Juuse Saros joutui antautumaan maalillaan kolmesti ja lopulta Rangers voitti ottelun murskalukemin 7-0. Vielä ainakin näennäisesti mukana lännen pudotuspelitaistelussa mukana oleva Predators olisi kaivannut ottelusta kipeästi pisteitä, mutta tällä kertaa pisteet jäivät vain kaukaiseksi haaveeksi.

Kevin Lankinen tulitetaan vaihtoon alle kymmenessä minuutissa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

On aivan täysin mahdollista, että tämä maalivahtitandemi nähdään myös Suomen joukkueessa, kun Jukka Jalonen tekee valintansa MM-kisoihin. Tällä hetkellä Nashville on jäämässä ulos pudotuspeleistä.