KHL-kausi huipentuu – AK Bars Kazan vai Avangard Omsk finaaliin?

KHL-kausi huipentuu Kazan

KHL-kausi 2020-21 huipentuu. Tänään pelataan seitsemäs ja ratkaiseva semifinaali AK Bars Kazanin ja Avangard Omskin välillä. Jompikumpi näistä etenee KHL:n finaaleihin TsSKA Moskovan seuraksi.

TsSKA Moskova selvitti tiensä KHL-finaaleihin kaatamalla Pietarin SKA:n kuudessa ottelussa. KHL-kausi ja toinen semifinaalisarja huipentuu tänään, kun luvassa on AK Bars Kazanin ja Avangard Omskin välinen seitsemäs ja ratkaiseva ottelu.

Kuten tilanne kertoo, on sarja ollut äärimmäisen tasainen. Vastakkain on kaksi huippujoukkuetta, joista kumpikaan ei ole antanut tuumaakaan periksi. Sarja on venynyt seitsemänteen otteluun hieman epätavallisellakin kaavalla.

Mainos:

Sarja on ollut siitä hyvin erikoinen, että kumpikaan ei ole kyennyt voittamaan otteluakaan kotonaan. Sarja alkoi kahdella vierasvoitolla Kazanissa, kun Avangard haki 3-1 – ja 2-0 -voitot. Omskissa pelattiin perään kaksi ottelua, joista Kazan haki kummastakin puhtaan 2-1 -voiton. Viides ottelu Kazanissa päättyi jatkoerässä Omskille 3-2 ja kuudennessa ottelussa Omskilla oli ottelupallo. Se ei kotijoukkueena tätä kuitenkaan pystynyt hyödyntämään, kun AK Bars tuli ja nollasi kotijoukkueen hakien 2-0 -voiton ja venyttäen sarjan seitsemänteen peliin.

Kazan lähti ottelusarjaan ennakkosuosikkina ja vaikka yhtään kotivoittoa koko sarjassa ei olekaan otettu, lähtee se tähän viimeiseenkin otteluun ennakkosuosikkina.

Kumpi menee finaaliin TsSKA Moskovaa vastaan – AK Bars Kazan vai Avangard Omsk? Se ratkeaa tänään illalla kello 19:00 alkavassa ottelussa. Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Tatneft Arenalla Kazanissa.

KHL-kausi huipentuu ja kaikki kauden loput ottelut ovat katsottavissa Viaplaysta.