KHL ei pystynyt vielä julkistamaan ensi kauden ohjelmaa – joukkuemäärä epäselvä

Teemu Pulkkinen KHL palkkakuninkaat leijonat

KHL elää melkoisen myllerryksen keskellä, sillä sarjan viralliset kanavat tiedottivat sunnuntaina, ettei otteluohjelmaa pystytäkään vielä julkistamaan, kuten tarkoitus oli.

Syy tähän on yksinkertaisesti se, ettei vielä ole varmaa, mitkä joukkueet sarjassa ovat ylipäätään ensi kaudella mukana.

Tällä viikolla selvisi se, että Kunlun Red Star siirtyy Kiinasta Moskovan lähistöllä sijaitsevaan Mytishchiin, ja jopa Jokerien ympärillä on käyty puheita siitä, pitäisikö helsinkiläisjoukkueen siirtää koronarajoitteista johtuen leirinsä esimerkiksi Pietariin.

Mainos:

Mitään päätöksiä ei kuitenkaan vielä ole tehty ja seuran johtoportaaseen kuuluva Jari Kurri rauhoittelikin puheita tällä viikolla todeten, että Jokerit pelaa tulevalla kaudella KHL:ssä – tapahtui sitten mitä hyvänsä.

KHL lupasi sunnuntaisessa tiedotteessaan, että otteluohjelma ja pelaavat joukkueet ovat selvillä heinäkuun loppuun mennessä. Mediatietojen mukaan talousvaikeuksista johtuen sarjasta saattavat vielä pudota pois ainakin HK Vitjaz sekä Amur Habarovsk.