Nyt se on varmaa! Kiekko-Espoo pelaa Liigassa kaudella 2024-2025

kiekko-espoo mestis

Kiekko-Espoo on saanut Liiga-lisenssi kaudeksi 2024-2025. Asiasta tehtiin päätös tiistaina järjestetyssä jääkiekon SM-liiga Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa.

Liiga julkisti keskiviikkona lopulliset päätökset koskien Liiga-lisenssihakemuksia. Liigan yhtiökokouksessa oltiin yksimielisiä siitä, että Kiekko-Espoolle myönnetään lisenssi kaudeksi 2024-2025.

– Yhtiökokouksen päätös oli yksimielinen. Lisenssikomitean puolto Kiekko-Espoolle oli selvä, ja osakkaiden kanta asiaan muodostui sitä kautta aika selkeästi, sanoo Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen tiedotteessa.

Mainos:

Sen sijaan TUTO Hockeyn hakemus Liiga-lisenssistä hylättiin, sillä taloudelliset ja urheilulliset kriteerit eivät täyttyneet.

– TuTo teki paljon töitä hakemuksensa eteen, ja uskon, että prosessin seurauksena heillä on nyt hyvä tiekartta siihen, mitä Liigassa pelaaminen vaatii. Valitettavasti seuran taloudellinen tilanne ei kuitenkaan vielä tällä hetkellä ollut Liigan lisenssikriteerien mukainen, ja tästä syystä komitealla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hylätä hakemus, lisenssikomitean puheenjohtaja Jaakko Luumi kuvailee tiedotteessa.