Tapparalle lyötiin lukua! Petteri Nikkilä ratkaisi upealla lämärillä jatkoerässä

Petteri Nikkilä

KooKoo nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun Petteri Nikkilä pamautti vierailijoille voiton jatkoerässä.

Altavastaajana välieräsarjaan lähteneen KooKoon startti oli tahmea, sillä Tappara takoi kaksi maalia taululle avauserään. Tämän jälkeen KooKoo alkoi saamaan juonesta kiinni ja joukkueen maalihanat aukesivat toisessa erässä. Lopulta erä tarjosi peräti neljä maalia, kun Tappara osui kertaalleen ja KooKoo kolmesti.

Näin ollen päätöserään lähdettiin jännittävässä tilanteessa 3-3. Jatkoerässä Tappara oli kenties hallitsevampi osapuoli, mutta isäntien viimeinen silaus jäi puuttumaan. KooKoo odotti kärsivällisesti omaa mahdollisuuttaan ja käytti sen täydellisesti hyväksi. Hyökkäystä mukaan tukemaan tullut Nikkilä otti liikkuvat taakse ja painoi hurjan lämärin ylänurkkaan.

KooKoo otti kuskin paikan ottelusarjaan, mutta Tapparalle tarjoutuu mahdollisuus revanssiin nopeasti, sillä sarja jatkuu Kouvolassa heti lauantaina.