Kuka voittaa MM-kisojen maalipörssin? Connor Bedard lähtee isona suosikkina

MM-kisojen Connor Bedard Chicago Blackhawks Kanada MM-kisat Kanadan

Jääkiekon MM-kisojen yksi mielenkiintoisimmista henkilökohtaisista tilastoista on maalipörssi. Suosikki ennen turnausta löytyy Kanadan riveistä.

Chicago Blackhawksin supertähti Connor Bedard lähtee suurimpana suosikkina maalipörssin voittajaksi. Nuorukaisen otteita odotetaan mielenkiinnolla, sillä iso kaukalo tarjoaa huomattavasti enemmän tilaa tällä vuosikymmenen kovimmalla superlupaukselle.

Bedard osoitti heti ensimmäisellä NHL-kaudellaan, että hyökkääjä pystyy dominoimaan sarjaa hyökkäyssuuntaan liikkeellään ja taidoillaan. Ei ihme, että kertoimenlaskijat ovat laittaneet Bedardin suurimmaksi suosikiksi maalipörssin voittajaa veikatessa. Esimerkiksi Coolbetilla Bedardin kerroin on 7.00.

Mainos:

Myös seuraavat nimet ovat NHL:stä tuttuja maalintekijöitä, mutta ero Bedardiin on selvä. Toiseksi todennäköisin voittaja on Ruotsin Adrian Kempe, jolle Coolbet tarjoaa kertoimen 12.00. Samalla kertoimella listoilta löytyy myös Brandon Hagel. Tämän jälkeen listalta löytyvät Brock Nelson (13.00) ja Joel Eriksson Ek (14.00).

Suomalaispelaajista pienimmät kertoimet ovat Mikael Granlundilla ja Jere Innalalla, jotka saavat 30.00.