Nähdäänkö kisojen avauspäivänä heti suuri yllätys? Latvia johdossa Kanadaa vastaan!

Latvia johtaa Kanadaa kahden erän jälkeen

Latvia ja Kanada pelaavat parhaillaan vastakkain kisojen avauspäivän ottelussa. Isäntämaa on tekemässä heti avauspäivänä suurta yllätystä.

Kanadan joukkue ei ennakkoon ollut niin vahva, mitä on totuttu näkemään. Yksi mestarisuosikeista se siitäkin huolimatta kisoihin lähdettäessä oli.

Kisoja isännöivä Latvia on järjestämässä tällä hetkellä suurta yllätystä jääkiekon kotimaan kustannuksella. Kanadan ja Latvian välistä ottelua on pelattu kaksi erää ja tilanne on isäntämaalle tällä hetkellä 2-0.

Latvian avausmaalista ensimmäisessä erässä vastasi Miks Indrasis. Ensimmäistä erää oli jäljellä vain kaksi sekuntia, kun Indrasisin laukaus painui Kanadan maalia vartioineen Darcy Kuemperin selän taaksi. Oskars Batna lisäsi johdon kahteen toisen erän aikana.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan IIHF:n Twitter-tililtä.

Vaikka Kanada jäällä ottelutapahtumia onkin hallinnut, eivät lukemat kahden erän jälkeen ole missään nimessä epäoikeudenmukaiset. Isäntämaa on kaksi erää pelannut erittäin hyvää ja fiksua jääkiekkoa ja se on johtonsa ansainnut.

Pitääkö Latvian johto ottelun loppuun saakka? MM-kisat live stream auki ja kolmanteen erään ottelua seuraamaan!

Latvia johtaa Kanadaa kahden erän jälkeen – katso ottelun avausmaali:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Vuoden 2018 MM-kisoissa Latvia onnistui nappaamaan pisteen Kanadalta. Se ei ole kuitenkaan koskaan onnistunut kaatamaan Kanadaa MM-tasolla.

Latvialle pisteet Kanadalta olisivat lohkossa äärimmäisen tärkeitä. B-lohkon kovimpiin joukkueisiin ennakolta kuuluvat Kanadan lisäksi Suomi ja Yhdysvallat ja ennakkoon Saksa ja Latvia taistelevat neljännestä pudotuspelipaikasta. Latvialle voitto avausottelusta olisi valtava harppaus kohti pudotuspelejä.