Lauri Marjamäki jättää Jokerit – ”Projekti huipentuu ensi keväänä”

Lauri Marjamäki

Jokereiden nykyinen päävalmentaja Lauri Marjamäki jättää seuran tämän kauden päätteeksi. Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri avasi syitä päätöksen takana.

Jokerit tiedotti tiistaina, että seuran nykyinen päävalmentaja Lauri Marjamäki ei jatka seuran peräsimessä enää tämän kauden jälkeen.

Marjamäki saapui seuraan kaudella 2018-19 ja on seurahistoriassa pisimpään yhtäjaksoisesti päävalmentajana toiminut valmentaja. Seuran puheenjohtaja Jari Kurri kommentoi syitä muutoksen takana.

Mainos:

-Neljä vuotta on pitkä ajanjakso ja koimme, että tämän kauden jälkeen on oikea hetki aloittaa uusi aika, Kurri kommentoi Jokereiden tiedotteessa.

-Nyt käynnissä oleva projekti huipentuu ensi keväänä, jota kohti olemme etenemässä hyvässä tilanteessa. Marjamäki on tiimeineen tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Kaikki fokuksemme on arjen tekemisessä, Kurri jatkaa.

Marjamäki nähtiin myös Suomen maajoukkueen päävalmentaja kausina 2016-18. Marjamäen aikana Leijonat ei voittanut mitaleita, vaikka nykyisen Jokerit-valmentajan aikakautena nähtiinkin useammat MM-kisat, yksi World Cup sekä yhdet olympialaiset.

Jokerit on tällä hetkellä komeasti läntisen konferenssin kärjessä, kun runkosarja on liki puolivälissään. 

Jokerit tiedottaa seuran KHL-ajan neljännestä päävalmentajasta myöhemmin.