Leijonat aloitti Venäjän EHT-turnauksen voitolla

Leijonien kentälliset Suomi - Norja

Leijonat aloitti Venäjän EHT-turnauksen voitokkaasti, kun se kaatoi turnauksen avausottelussa Tshekin 4-3.

Leijonat sai Venäjän EHT-turnauksen avauskamppailussa vastaansa Tshekin. Ottelu alkoi Suomen aikaa kello 14:30.

Maalinteon turnauksen avausottelussa aloitti Suomi. Tony Sund onnistui maalinteossa Arttu Ilomäen ja Niko Ojamäen syötöistä. Tshekki tuli ensimmäisessä erässä tasoihin Lukas Jasekin maalilla.

Ensimmäisestä erästä voitto merkattiin kuitenkin Leijonille, kun Mikael Ruohomaa iski Suomen toisen maalin Jere Karjalaisen ja Niko Ojamäen syötöistä. Maali tehtiin ylivoimalla.

Toisessa erässä kumpikin joukkue osui kahteen kertaan. Suomella maalinteossa kunnostautuivat Jere Karjalainen sekä Otso Rantakari. Kolmannessa erässä maaleja ei enää nähty ja näin Leijonat voitti turnauksen avausottelun lukemin 4-3.

Seuraavassa ottelussa Suomi kohtaa Ruotsin lauantaina kello 10:00 alkavassa ottelussa.