Leijonat jyrää KHL:ssä – pistepörssin kärkisijat värittyvät sinivalkoiseksi

Teemu Pulkkinen KHL palkkakuninkaat leijonat

Leijonat-kolmikko Markus Granlund – Sakari Manninen – Teemu Hartikainen oli liekeissä sunnuntaina, kun Salavat Ufa nappasi 3-2-voiton Avangard Omskista.

Hartikainen tekaisi kaksi maalia Mannisen (0+2) ja Granlundin (0+1) antaessa omaa tulitukeaan syöttöpisteidensä muodossa. Hartikainen nousi samalla KHL:n pistepörssin jaetulle 2. sijalle. Yhteensä hän on nakuttanut kuuteen peliin tehot 4+2=6.

Granlund (3+3=6) löytyy niin ikään pistepörssin kakkossijalta tasapisteissä Spartak Moskovan Jori Lehterän (3+3=6) kanssa. Kärkipaikkakin on mennyt Suomeen, sillä SKA Pietarin Miro Aaltonen on tehtaillut seitsemän tehopistettä.

Mainos:

Ikävämpiä suomalaisuutisia puolestaan saatiin loppuviikosta, kun Neftehimikin koronatartunnat aiheuttivat sen, että Helsingin Jokerien joukkue joutuu altistuksen takia kahden viikon karanteeniin. Tämä tarkoittaa sitä, että narripaidat joutuivat siirtämään viisi runkosarjaotteluaan.

Neftehimikin menoa joukkueen koronatartunnat eivät kuitenkaan hidastaneet, sillä väliin jäi ainoastaan perjantain ottelu Dinamo Riikaa vastaan, mutta jo sunnuntaina joukkue oli tositoimissa SKA Pietarin vieraana.