Leijonat nappasi komean voiton Venäjästä Helsingin jäähallissa

Venäjä Leijonat EHT helsingin jäähalli

Leijonat aloitti Ruotsin EHT-turnauksen torstaina Helsingin jäähallissa pelatulla ottelulla, jossa Venäjä kaatui komeasti 3-0.

Ottelun kaikki maalit nähtiin jo avauserässä. Leijonien maalintekijöinä toimivat Teemu Pulkkinen, Julius Nättinen sekä Julius Junttila.

– Olimme niin fyysisesti kuin henkisesti liikkeellä. Tunnetaso oli hyvä – jopa harvinaisen hyvä. Näissä turnauksissa ensimmäiset pelit ovat kuitenkin aina kysymysmerkkejä, koska emme ehdi olla pitkään yhdessä. Koskaan ei tiedä, että miten homma lähtee rullaamaan. Nyt lähti ihan loistavasti, Leijona-luotsi Jukka Jalonen hehkutti MTV:n mukaan.

Mainos:

Suomen joukkueella on perjantaina edessä reissupäivä. Lauantaina kello 13:30 se pelaa Tukholman Globenissa Tshekkiä vastaan, ja Beijer Hockey Games -nimeä kantava turnaus päättyy sunnuntaina kello 16:45 pelattavaan otteluun, jossa Leijonat kohtaa rakkaan verivihollisen Ruotsin.

Venäjä-matsin tallenteen näet Yle Areenasta. Samaisesta paikasta – sekä tv:ssä YLE2:lta – voit myös katsoa suorana lähetyksenä Leijonien jäljellä olevat ottelut Ruotsin EHT-turnauksessa.

Lue myös: Ruotsin EHT-turnaus – tässä Leijonien ohjelma & kokoonpano

Jääkiekon MM-kisat ovat jo kutkuttavan lähellä! Odotellessa kevään huipennusta, voit ottaa tarkasteluun vaikkapa kisojen otteluohjelman.