Leijonat murskaavassa vireessä – Jesse Puljujärvi dominoi MM-kaukalossa

Leijonien Leijonat

Leijonat pelasi mielettömän 2. erän Iso-Britanniaa vastaan, sillä ottelu lyötiin kerralla pakettiin viiden maalin myötä.

Suomi johti avauserän jälkeen vain 1-0, mutta toisessa erässä ketsuppipullo aukesi kunnolla. Leijonien maalitehtailu johti siihen, että päätöserään lähdettiin tilanteessa 6-0. Varsinkin Jesse Puljujärvi ja Oliver Kapanen ovat olleet iskussa, sillä Puljulla on kasassa tehot 1+2, kun taas Kapanen on osunut kahdesti. Myös Mikael Granlund ja Ahti Oksanen pitää nostaa esiin, koska molemmilla on kasassa kolme syöttöpistettä.

Leijonien dominoinnista kaiken kertoo se, että kahden erän jälkeen laukaukset maalia kohti olivat 27-8. Laajalta rintamalta tulleet onnistumiset tulevat varmasti tarpeeseen, sillä itseluottamusta saadaan nostettua usean kärkipelaajan osalta.

Mikä tärkeintä niin voittotili aukeaa, joten Suomi pääsee jatkamaan turnausta hyvistä asetelmista.