Leijonat saa parhaan mahdollisen kokoonpanon olympialaisiin? Sopu on jo lähellä!

Leijonat Aleksander Barkov Aleksander Barkovin

Talviolympialaiset 2022 järjestetään noin puolen vuoden kuluttua. Suomalaisittain talviolympialaisissa mielenkiintoista seurattavaa on aina jääkiekko ja Leijonat.

NHL-pelaajien saapumisesta olympialaisiin 2022 on puhuttu oikeastaan jo neljä vuotta. Etelä-Korean olympialaiset pelattiin kokonaan ilman Pohjois-Amerikan maailman parhaita pelaajia.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että sopu NHL-pelaajien saapumisesta olympialaisiin 2022 alkaisi olla löytymässä.

Mainos:

NHL otteluohjelma kaudelle 2021-22 on nimittäin nyt julkaistu. Helmikuun kohdalla otteluista on muutaman viikon tauko juurikin olympialaisten aikana, kun helmikuussa pelataan 2. helmikuuta ja seuraavan kerran 24. helmikuuta.

Voi siis päätellä sovun olevan jo lähellä, kerran NHL:n otteluohjelmassakin on tulevat olympialaiset otettu huomioon.

Leijonat, kuten varmasti moni muukin joukkue, ottaisi varmasti NHL-pelaajat avosylin vastaan olympialaisiin – yleisöstä puhumattakaan. Suomen ns. uutta sukupolvea ei ole vielä kertaakaan nähty samaan aikaan Leijona -paidassa. Nyt tulevissa kisoissa olisi mahdollista nähdä Sebastian Aho, Aleksander Barkov, Mikko Rantanen, Mikael Granlund, Miro Heiskanen ja monet muut samaan aikaan Suomen väreissä.

Koko Suomen joukkue mukaan lukien kultainen sukupolvi kokoontui elokuun alussa Vierumäelle leireilemään. Tuosta nimilistasta koostuu suurimmalta osin Leijonien olympiajoukkue, mikäli siis NHL-pelaajat ovat turnauksessa mukana.