Patrik Laine, Kasperi Kapanen… Nämä NHL-pelaajat ovat tyrkyllä kotikisoihin tässä vaiheessa

Patrik Laine NHL-vahvistukset Patrik Laineelta

MM-kotikisat lähestyvät päivä päivältä ja spekulaatio Suomen mahdollisista NHL-pelaajista käy kuumana. NHL-vahvistukset ovat aina odotettuja Leijonien paitaan, tällä hetkellä muutama kova suomalaisnimi on jäämässä ulos pudotuspeleistä.

Patrik Laine, lähestyvä kevät ja MM-kisat. Tämä yhdistelmä on monille suomalaisille kiekkofaneille tuttu. MM-kisoissa Laine on nähty edellisen kerran keväällä 2016. Noissa kisoissa Laine iski kymmeneen otteluun seitsemän täysosumaa ja 12 tehopistettä.

Tänä keväänä Laine on hyvinkin mahdollinen vahvistus NHL:stä Leijonien joukkueeseen. Laineen edustama Columbus Blue Jackets on lähestulkoon varmasti ulkona pudotuspeleistä ja sopimusneuvotteluista ei tarvitse hetkeen murehtia.

Mainos:

Toinen mielenkiintoinen nimi, kun NHL-vahvistukset lyödään jonoon, on Kasperi Kapanen, joka siirtyi St. Louis Bluesiin. Kapasen uusi seura on hyvin todennäköisesti ulkona pudotuspeleistä ja haastavan kauden jälkeen Kapasella saattaisi olla näyttöhaluja näyttää tasonsa Jukka Jalosen joukkueessa. Myös Kapasella on jo ensi kauden osalta sopimus taskussa.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Puolustuspäähän yksi mielenkiintoinen mahdollinen nimi on Arizona Coyotesin Juuso Välimäki. Coyotes on vahvasti jäämässä ulos pudotuspeleistä ja Välimäellä varmasti olisi kiinnostusta päästä synnyinkaupunkiinsa pelaamaan kotiyleisön eteen Leijonat -paidassa.

Maalivahtiosastolla Leijonilla ei ole tänäkään vuonna hätää. Tällä hetkellä ainakin San Jose Sharksin Kaapo Kähkösen pelit näyttäisivät päättyvän runkosarjaan. Myös Nashville Predatorsin pudotuspeleihin pääsy vaatii paljon, Predatorsista Leijonat saattaisi saada mukaansa ainakin kultaleijona Mikael Granlundin ja maalivahti Juuse Saroksen.

Itäisessä konferenssissa tällä hetkellä tilanne on huomattavasti tasaisempi. Patrik Laineen lisäksi ainakin Rasmus Ristolaisen, Joel Armian ja Jesse Ylösen kaudet ovat päättymässä runkosarjaan.

MM-kotikisat alkavat 12. toukokuuta, tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan. NHL:n runkosarja paketoidaan 15. huhtikuuta.