Leijonien murskavoitto toi mukanaan huonoja uutisia – ”Joku vamma tuli”

Leijonat Mikko Manner Leijonien

Leijonien murskavoitto Isosta-Britanniasta toi mukanaan myös huonoja uutisia, sillä Rasmus Rissanen loukkaantui ottelun tiimellyksessä.

Leijonat nappasi MM-turnauksen murskaavalla 8-0-voitolla. Valitettavasti kuitenkin ykkösparissa pelaava Rasmus Rissanen joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Puolustajan vamman vakavuus ei ole vielä selvillä, mutta se aiheuttaa varmasti harmaita hiuksia valmennukselle, sillä Rissanen on muodostanut toimivan parin Oliwer Kasken kanssa.

Päävalmentaja Jukka Jalonen ei pelin jälkeen osannut sanoa, tai halunnut sanoa, tarkempaa tietoa Rissasen kunnosta. Sen luotsi kuitenkin paljasti, ettei maanantain Norja-ottelussa todennäköisesti tulla puolustajaa näkemään.

Mainos:

– Joku vamma tuli, mutta en pysty sanomaan mikä. Vähän sellainen fiilinki, että huomenna ei välttämättä ainakaan pelaa. Katsotaan rauhassa, Jalonen kommentoi HS:lle.

Sunnuntain ykköstähti oli hattutempun iskenyt Oliver Kapanen, joka osoitti olevansa valmis ottamaan vastuuta tehopisteistä.