Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua

Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen

Liiga palaa kaukaloihin tänään kahden ottelun voimin. Pelipaikkakunnat tulevat tänään Savosta, kun kiekko putoaa jäähän Mikkelissä ja Kuopiossa.

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Pelipaikkakunnat tänään ovat Mikkeli ja Kuopio. Mikkelissä Jukurit saa vieraita Helsingistä, kun HIFK saapuu vierailulle. Kuopiossa nähdään vieraita Vaasasta, kun KalPa ja Sport kohtaavat.

Alueellisten koronarajoitusten vuoksi sekä Mikkelissä että Kuopiossa ottelut pelataan tänään tyhjille katsomoille.

Liiga teki runkosarjan otteluohjelmaan eilen muutoksia johtuen koronarajoituksista. Voit lukea lisää muutoksista täältä.

Jukureiden ja HIFK:n kohtaaminen on ennakkoon se ”selvempi tapaus” illan otteluista. Vaikka Jukurit on saanut pelistään paremmin kiinni, on vierasjoukkueella kuitenkin laadukkaampi materiaali.

KalPan ja Sportin kohtaamisesta on lupa odottaa tasaista. Sport on ollut viime aikoina hyvä, KalPa taas nappasi viikonloppuna pitkästä aikaa kotivoiton Kuopiossa. KalPan etuna tosin on se, että se pääsee iltaan kotijoukkueena, kun Sport joutuu matkustamaan Kuopioon pitkän matkan päästä Vaasasta.

Illan Liiga-kierros lähtee käyntiin kello 18:30. Ottelut näkyvät maksullisesta C More Sport -palvelusta.