Liiga käynnistyy lokakuussa, kun kokoontumisrajoitukset puretaan

Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen

Liiga pääse vauhtiin tänä vuonna hieman normaalia myöhemmin, mutta sarja päästään tästä huolimatta pelaamaan täysimääräisenä läpi.

Liigassa ei ole mahdollista pelata tyhjille tai vajavaisille katsomoille, sillä se olisi seuroille valtava taloudellinen isku. Näin ollen Liigassa täytyy odottaa rajoitusten purkamista ja yleisön saapumista otteluihin. Tämä hetki koittaa näillä näkymin lokakuussa.

– Näillä oletuksilla, että ei tule toista aaltoa ja sallitaan pelit täysille katsomoille, liiga päästään aloittamaan lokakuussa, kommentoi jääkiekon miesten SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen Yle Urheilulle puhelimitse.

Hiltunen toteaa samassa yhteydessä Yle Urheilulle, että otteluohjelma tullaan julkaisemaan ensi viikon aikana. Ottelumäärästä ei tulla tinkimään ja myös pudotuspelit tullaan viemään läpi normaalien ottelumäärien mukaan.

Lue myös: Jääkiekon Suomen Cup jää pelaamatta tulevalla kaudella