Liiga starttaa vihdoin tänään – pitkä odotus on ohi!

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Liiga-kausi vuosimallia 2020-21 alkaa tänään torstaina kello 18:30, kun kauden ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat HPK ja Kärpät. Liiga jäi viime kauden osalta kesken, joten kyseessä on kauden 2018-19 finaaliparin kohtaaminen.

Edellinen kausi Liigassa jäi koronaviruspandemian vuoksi kesken aivan runkosarjan loppupuolella. Pudotuspelit jäivät kokonaan pelaamatta.

Nyt noin puolen vuoden odotus on päättymässä. Tänään illalla Hämeenlinnassa kello 18:30 tiputetaan kiekko jäähän, kun vielä hallitseva mestari HPK isännöi Oulun Kärppiä. Samat joukkueet kohtasivat siis finaaleissa kaudella 2018-19 – edellisen kerran, kun Liigan mestaruus saatiin jaettua.

Mainos:
1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk

Katso illan ottelun kokoonpanot Liigan sivuilta.

Kaukalossa nähdään tällä kaudella paljon nuoria vahvistuksia NHL:stä, kun rapakon takana tulevan kauden alkamisajankohta ei ole vielä selvillä. Yksi vahvistuksista on Ilveksen Juuso Välimäki, joka tuli Tampereelle Calgary Flamesista.

Myös tämän illan ottelussa nähdään NHL-apuja, kun Kärppien paidassa viilettää Janne Kuokkanen, joka on lainassa Carolina Hurricanesin organisaatiosta.

Huomenna perjantaina Liigassa on luvassa jo kuuden ottelun kierros. Nyt sitä sitten mennään!

 

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk