Liiga starttaa vihdoin tänään – pitkä odotus on ohi!

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Liiga-kausi vuosimallia 2020-21 alkaa tänään torstaina kello 18:30, kun kauden ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat HPK ja Kärpät. Liiga jäi viime kauden osalta kesken, joten kyseessä on kauden 2018-19 finaaliparin kohtaaminen.

Edellinen kausi Liigassa jäi koronaviruspandemian vuoksi kesken aivan runkosarjan loppupuolella. Pudotuspelit jäivät kokonaan pelaamatta.

Nyt noin puolen vuoden odotus on päättymässä. Tänään illalla Hämeenlinnassa kello 18:30 tiputetaan kiekko jäähän, kun vielä hallitseva mestari HPK isännöi Oulun Kärppiä. Samat joukkueet kohtasivat siis finaaleissa kaudella 2018-19 – edellisen kerran, kun Liigan mestaruus saatiin jaettua.

Mainos:

Katso illan ottelun kokoonpanot Liigan sivuilta.

Kaukalossa nähdään tällä kaudella paljon nuoria vahvistuksia NHL:stä, kun rapakon takana tulevan kauden alkamisajankohta ei ole vielä selvillä. Yksi vahvistuksista on Ilveksen Juuso Välimäki, joka tuli Tampereelle Calgary Flamesista.

Myös tämän illan ottelussa nähdään NHL-apuja, kun Kärppien paidassa viilettää Janne Kuokkanen, joka on lainassa Carolina Hurricanesin organisaatiosta.

Huomenna perjantaina Liigassa on luvassa jo kuuden ottelun kierros. Nyt sitä sitten mennään!