Liigan finaalipaikat jaossa tänään – menevätkö Lukko ja TPS finaaleihin?

Liigan finaalipaikat jaossa

Liiga-kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että Liigan finaalipaikat ovat tänään jaossa. Semifinaaleissa Lukko sekä TPS johtavat sarjojaan lukemin 2-1.

Kevät tulee ja MM-kisat lähestyvät. MM-leirin ensimmäiset nimet on julkaistu ja joukkue koostuu Euroopassa pelaavista kiekkoilijoista. Liigan osalta pudotuspelit jatkuvat vielä neljän parhaan joukkueen osalta. Tänään kahdelle näistä on finaalipaikka jo tarjolla.

Runkosarjan voittaja Lukko on pelillisesti pystynyt hallitsemaan sarjaa Tapparaa vastaan. Kumpikin on onnistunut nappaamaan yhden vierasvoiton ja tänään runkosarjan voittaja voi lunastaa paikkansa Liigan finaaleissa. Eilen Lukko onnistui kaatamaan Tapparan lukemin 1-4 ja tämän päivän ottelu tulee kummallekin joukkueelle vastaan nopeasti. Kaataako Lukko Tapparan toistamiseen Hakametsässä ja etenee finaaleihin?

Mainos:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

HIFK ja TPS ovat pelanneet viihdyttävää jääkiekkoa kolmen ottelun verran. Kumpaakin joukkuetta ei kuitenkaan viihtyvyydestä voi palkita vaan TPS on napannut itselleen kaksi voittoa ja paikka finaaliin on turkulaisille tänään kotikaukalossa tarjolla. TPS voitti eilen HIFK:n tylysti 3-0, joten HIFK:lla on tänään pelillisesti paljon parannettavaa, mikäli se mielii vielä finaaleihin mestaruudesta taistelemaan.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Kausi on ollut pitkä ja tänään on sitten Liigan finaalipaikat jaossa. Tänään ottelut pelataan Tampereella ja Turussa. Kumpikin otteluista alkaa kello 16:00. Ottelut ja Liigan pudotuspelit ratkaisuun saakka näyttää C More -palvelu.