Liigassa tänään kolmen ottelun kierros

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Suomalaisen jääkiekon pääsarjassa Liigassa pelataan tänään kolme ottelua. Pelipaikkakunnat ovat Helsinki, Tampere sekä Lappeenranta

Liigan otteluohjelmassa on tänään kolme ottelua. Helsingissä HIFK kohtaa HPK:n, Tampereella Ilves isännöi TPS:aa ja Lappeenrannassa vastakkain ovat SaiPa ja Kärpät.

HIFK – HPK

Mainos:

Helsingissä tiukassa kamppailussa sarjan TOP6-sijoista oleva HIFK isännöi Hämeenlinnan ylpeyttä HPK:a. HPK:lla tosin alkaa tuomionpäivän kellot jo soittelemaan, sillä hallitseva mestari on uhkaavasti pudonnut pois taistelusta edes säälipudotuspelipaikoista. HPK on tällä hetkellä runkosarjassa viimeisenä.

Ilves – TPS 

Tampereella pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Ilveksen seuralegenda Raimo Helminen tulee kaupunkiin TPS:n joukkueensa kanssa. Kumpikin joukkue lähtee otteluun voitto allaan. Sarjan kärjessäkin alkukaudesta viihtyneellä Ilveksellä käyrä näyttää pahasti alaspäin, TPS:n osakkeet sen sijaan ovat nousussa.

SaiPa – Kärpät

Mielenkiintoa ei puutu myöskään Lappeenrannan illasta. SaiPa on ollut melko sekaisin tällä kaudella ja se on taistellut myös taloutensa kanssa. Siitäkin huolimatta se pystyy yllättämään minkä tahansa joukkueen tämän kauden Liigassa. Kärpät ei ole saanut koko kaudella konettaan kunnolla käyntiin, eikä sillekään pudotuspelipaikka ole kirkossa kuulutettua.

 

Tämän illan kierros Liigassa alkaa arjelle tyypilliseen tapaan kello 18:30. Kaikki ottelut suorana näyttää C More Sport.