Liigassa nähtiin paha tuomarivirhe – KooKoo iski tyhjiin selvän paitsiomaalin

liigassa

Liigassa nähtiin keskiviikkona ikävä tuomarivirhe, kun KooKoo iski loppunumerot tyhjään maaliin selvän paitsion seurauksena.

KooKoo voitti illan ainoan Liiga-ottelun, kun KalPa kaatui kotikaukalossa numeroin 2-0. Taiston viimeinen maali aiheutti ihmetystä, sillä tilanne oli selvä paitsio.

Kiekko ammuttiin tyhjään maaliin keskialueen puolelta, mutta hyökkäysalueella oli vielä yksi KooKoon pelaaja. Säännöt eivät jätä mitään tulkintaa, vaan tilanne olisi pitänyt tuomiota paitsioksi.

Mainos:

– Jos kiekko laukaistaan hyökkäysalueelle aiheuttaen siirretyn paitsiotilanteen, pelin sallitaan jatkua normaalin alueen puhdistus -säännön mukaisesti. Jos kiekko tämän laukauksen tuloksena menee puolustavan joukkueen maaliin joko suoraan tai maalivahdin, pelaajan, laitojen, suojalasin tai varusteen tai jäällä olevan tuomarin kautta, maalia ei hyväksytä, koska alkuperäinen laukaus oli paitsio. Sillä, että hyökkäävä joukkue on saattanut puhdistaa alueen ennen kiekon menemistä maaliin, ei ole tämän tilanteen yhteydessä merkitystä, sääntökirjan pykälä ei jätä mitään epäselvää tilanteessa.

Liigassa nähtiin paha tuomarivirhe

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.
Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.