Bruinsin maalivahti Linus Ullmark haastoi Panthersin Matthew Tkachukin tappeluun – kolmannessa erässä nähtiin joukkotappelu

Linus Ullmark

Boston Bruinsin maalivahti Linus Ullmark olisi ollut innoissaan lähdössä tappeluun Panthersin Matthew Tkachukin kanssa. Ottelun tuomaristo ehti kuitenkin väliin, vaikka ympärillä tapahtuikin myös paljon muuta.

Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välinen toinen ottelu Floridassa ja koko sarjan neljäs ottelu päättyi varsin kuumiin tunteisiin.

Bruins haki vakuuttavan 6-2 -vierasvoiton Floridasta ja siirtyi sarjassa jo 3-1 -johtoon. Kolmannessa erässä noin kolme minuuttia ennen loppua tunteet läikkyivät kuitenkin yli, kun Boston Bruinsin päädyssä nähtiin joukkotappelu.

Bruinsin maalivahti Linus Ullmarkilla oli myös haluja liittyä mukaan tappeluun ja hän haastoikin Floridan Matthew Tkachukin myllyyn, mutta ottelun tuomaristo ehti väliin. Tilanteesta tuomittiin ulosajot Ullmarkin ja Tkachukin lisäksi kahdelle pelaajalle, rangaistuksia tilanteessa jaettiin yhteensä seitsemälle tappelupukarille.

Linus Ullmark haastaa Matthew Tkachukin tappeluun – kolmannessa erässä joukkotappelu

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Panthers on nyt loppusarjan ajan selkä seinää vasten, sillä Bruinsille riittää yksikin voitto jatkopaikkaan ja Panthersin kauden päättymiseen. Leijonien kannalta Panthersin putoaminen tässä vaiheessa tarkoittaisi sitä, että Aleksander Barkov, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen olisivat vapaita liittymään Suomen joukkueeseen.