Ilveksestä tuttu Lukas Dostal debytoi NHL:ssä – heti avausottelussa voitto

Lukas Dostal Lukáš Dostál Ilves lähtee Anaheim Ducks

Ilveksessä tamperelaisia kiekkofaneja ihastuttanut maalivahti Lukas Dostal sai viime yönä NHL-debyyttinsä Anaheim Ducksin paidassa Detroit Red Wingsiä vastaan. Dostal torjui debyyttiottelussaan voiton.

Suomalaisille, ja etenkin tamperelaisille, kiekkofaneille tuttu tsekkiläismaalivahti pääsi debytoimaan viime yönä NHL:ssä, kun Lukas Dostalin oli aika päästä näyttämään kykynsä myös NHL-jäillä.

Dostalin edustama Anaheim Ducks sai vieraakseen Detroit Red Wingsin. Varsinaisella peliajalla nähtiin momentumin vaihteluja ja kumpikin joukkue johti ottelua vuorollaan. Ratkaisua ei 60 minuutin peliajalla saatu ja ottelu eteni jatkoajalle.

Mainos:

Myöskään jatkoajalla ei maalia nähty. Näin ollen ottelu eteni rangaistuslaukauksille, jossa Ducks oli lopulta vahvempi. Näin ollen Lukas Dostal avasi NHL-uransa voittotilin heti avausottelussa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ilveksessä liigajäillä ihastuttanut Dostal venyi ottelun aikana kiekon tielle komeat 33 kertaa ja hänet valittiin ottelun tähdistöön. Dostal nähtiin Ilveksen paidalla vielä viime kaudella, hän lähti Pohjois-Amerikkaan kauden alkupuolella.