Marko Anttila asetettiin eristykseen Kiinassa – antanut positiivisen koronatestituloksen

Puolivälierät Anton Slepyshev Marko Anttila Kiina Pelaajalistat Olympialaisten otteluohjelma

Marko Anttila joutuu ainakin toistaiseksi olemaan eristyksessä Kiinassa annettuaan maahan tullessa positiivisen testituloksen.

Leijonien ja Anttilan kannalta parasta tilanteessa on se, että kyseessä on vanha tartunta, joka ei aiheuta muulle joukkueelle tartuntariskiä.

– Suomesta lähtiessä koronatesti oli negatiivinen, mutta Kiinaan saavuttaessa jälleen positiivinen. Kiinan viranomaiset asettivat Anttilan eristyshotelliin. PCR-testiä seurataan päivittäin ja Anttila vapautuu annettuaan kaksi peräkkäistä negatiivista testiä, Suomen olympiajoukkueen ylilääkäri Maarit Valtonen kertoo tiedotteessa.

Mainos:

Anttilalla on jo vajaa viikko aikaa saada negatiiviset testit, jotta hyökkääjä on käytettävissä Leijonien avausottelussa 10. helmikuuta. Siihen asti, että kaksi peräkkäistä testiä ovat negatiivisia, niin Anttila pidetään eristyshotellissa Kiinan Pekingissä.

Myös Ruotsin riveissä todettiin kolme koronavirustartuntaa Kiinan tultaessa. Kaksi näistä on miesten jääkiekkojoukkueessa ja yksi joukkueen taustahenkilöissä. Tartunnan saaneet pelaajat ovat Henrik Tömmernes ja Theodor Lennström.