IL: Marko Anttila latasi tylyn arvion itsestään – paljasti syyn maajoukkueuran lopettamiselle

Leijonien kapteenisto Marko Anttila Latvia - Suomi

Marko Anttila lopetti upean maajoukkueuransa viime kevään MM-kisoihin. Anttila latasi Iltalehdelle kiertelemättä todellisen syyn.

Marko Anttilan mahtava maajoukkueura päättyi viime kevään MM-kisoihin ja Leijonien kiistattomiin legendoihin kuuluva roolipelaaja vakuuttaa Iltalehden haastattelussa, ettei enää palaa Leijoniin.

– Kyllä se on minun osaltani ohi. Mielestäni on muiden aika nauttia siitä hommasta. Nautin siitä aikani ja se oli unelmien täyttymys tietenkin, Anttila sanoi Iltalehdelle.

Mainos:

Viime keväänä Anttila perusteli lopettamispäätöstä suhteellisen ympäripyöreästi sanomalla, että nuoremmilla olisi enemmän virtaa ja että kuinka hän vuosi vuodelta joutuu tekemään enemmän hommia kropan kanssa.

Nyt Anttila lataa Iltalehdelle faktat faktoina. Anttila halusi lopettaa itse, ennen kuin kukaan muu tekisi päätöstä hänen puolestaan.

– Suoraan sanottuna rahkeeni eivät enää mielestäni riitä. Se on niin kova turnaus, että sinne löytyy parempia pelaajia. Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta olen aika lailla 100-prosenttisen varma, että muilla on siellä enemmän annettavaa, Anttila toteaa.

Tsekkaa myös: Oula Palve vaihtaa maisemaa – siirtyy Sveitsin liigaan