Mestiksessä pelataan kaksi ulkoilmaottelua – Kiekko-Pojat isännöi Jokereita ja Kiekko-Espoota

Entinen SM-liigapelaaja Mestis superkisan Mestiksessä

Mestiksessä nähdään tulevalla kaudella kaksi ulkoilmaottelua, kun Joensuun Kiekko-Pojat isännöi Jokereita ja Kiekko-Espoota.

Upeat kiekkotapahtumat ovat luvassa tammikuussa, kun ensiksi 13. tammikuuta nähdään Kiekko-Poikien ja Jokereiden välinen taisto. Viikkoa myöhemmin on luvassa puolestaan Kiekko-Poikien ottelu Kiekko-Espoota vastaan. Ottelu pelataan Joensuun Mehtimäen pesäpallostadionilla. Kapasiteetti otteluissa on 3500 ihmistä.

– Haluamme tarjota Kiekko-Poikien yhteisölle ja kaikille joensuulaisille unohtumattomia elämyksiä tuomalla Talviklassikot kaupunkiimme tammikuussa. Kaiken lisäksi vastustajat tähän tapahtumaan ovat täydelliset, kommentoi Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen tiedotteessa.

Mainos:

Viime vuonna Mestiksen Talviklassikot pelattiin Rovaniemellä, jossa RoKi pelasi tuolloin Ketterää ja Kiekko-Poikia vastaan.

– Mestiksellä on edessään kaikkien aikojen kausi. Joensuun Talviklassikko on mahtavaa jatkumoa viime kaudella Rovaniemessä järjestetyille ulkoilmaotteluille, jotka keräsivät vahvan huomion niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Olisi hienoa nähdä Talviklassikoiden lunastavan paikkansa jokavuotisina tapahtumina eri Mestis-paikkakunnilla.  Tämä on sitä jääkiekkoromantiikkaa parhaimmillaan, Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro sanoo tiedotteessa.