Michal Jordan höntyili itsensä suihkuun – taklasi Andreas Okanya päähän

Michal Jordan

Pelicansiin täksi kaudeksi siirtynyt tsekkipakki Michal Jordan höntyili itselleen viiden minuutin rangaistuksen KalPaa vastaan.

Lahden Pelicans kohtasi kauden kolmannessa ottelussaan KalPan Kuopiossa. KalPa johti kamppailua kahden erän jälkeen maalein 4-1, eikä tsekkiläisen Michal Jordanin kolmannen erän ulosajo varsinaisesti auttanut lahtelaisten takaa-ajoa.

KalPan Jaakko Lantta kävi antamassa kunnon niitin Jordanille, ja tsekkiläinen ilmeisesti tulistui tästä ja höntyili hetkeä myöhemmin kädet ylhäällä KalPa-hyökkääjä Andreas Okanyn päälle. Tilanne tarkistettiin uusien sääntöjen mukaisesti vielä videolta, minkä jälkeen Jordan passitettiin suihkun puolelle. Ottelun jälkeen kävi vielä ilmi, että taklaus etenee kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Pelicans onnistui iskemään viiden minuutin alivoimansa aikana tärkeän 4-2-kavennuksen, mutta KalPa voitti ottelun lopulta maalein 5-2.