Mikael Pyyhtiä debytoi tehokkaasti – Columbus Blue Jacketsille huonoja uutisia Connor Bedard -jahtiin

Mikael Pyyhtiä

Columbus Blue Jacketsissa nähtiin viime yönä uusi suomalaispelaaja, kun Mikael Pyyhtiä debytoi NHL:ssä. Blue Jackets nappasi ottelusta Pittsburgh Penguinsia vastaan voiton ja näin ollen mahdollisuudet ykkösvarauksen ja Connor Bedardin saamiseen kesällä heikentyivät merkittävästi.

Columbus Blue Jacketsin Mikael Pyyhtiältä nähtiin tehokas NHL-debyytti, kun suomalaistulokas onnistui heti avausottelussa nappaamaan syöttöpisteen. Pyyhtiä antoi komean tarjoilun Emil Bemströmin ylivoimamaaliin.

Kolmannen erän loppupuolella tullut tasoitus ja jatkoajalla tullut voittomaali eivät kuitenkaan välttämättä Blue Jacketsin tulevaisuuden kannalta olleet kovinkaan positiivinen asia. NHL:n viimeiseksi sijoittuneella joukkueella on suurempi todennäköisyys saada ykkösvaraus kesän varaustilaisuuteen ja täten haluttu Connor Bedard olisi saatavilla. Vielä ennen viime yötä Blue Jacketsin todennäköisyys ykkösvaraukseen oli 25,5 %, viime yön voiton jälkeen enää 11,5 %.

Mainos:

Blue Jacketsilla on jäljellä vielä yksi ottelu tällä kaudella, kun se kohtaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Buffalo Sabresin.

Mikael Pyyhtiä avaa pistetilin NHL:ssä debyyttiottelussaan

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.