Mike Babcockista raju väite podcastissa – seuralta tärähti tiukka vastine

Mike Babcock

Paul Bissonnette esitti Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcockista hurjan väitteen Spittin’ Chiclets -podcastissa.

Entinen NHL-pelaaja Paul Bissonnette laukoi kovia väitteitä Mike Babcockista suositussa Spittin’ Chiclets podcastissa. Bissonnetten mukaan Babcock oli vaatinut nähdä Boone Jennerin puhelimen valokuvat.

– Sain tekstiviestin pelaajalta, joka kysyi että oletko kuullut mitä Babcock on touhunnut. Vastasin, että en. Sitten pelaaja kertoi: Hän (Babcock) meni Columbukseen ja ensimmäisiä asioita mitä hän teki oli se, että hän soitti joukkueen kapteenin Boone Jennerin luokseen. Hän sanoi (Jennerille), että näytä puhelimesi kuvat. Haluan tietää, minkälainen ihminen olet, Bissonnette kertoi podcastissa.

Mainos:

Kyseisestä tilanteesta nousi nopeasti kohu, johon Blue Jackets julkaisi vastineen sekä Babcockin että Jennerin kommenteilla varustettuna. Vastineessa todettiin, että tilanne ei ollut lainkaan sen luonteinen, mitä podcastissa annettiin ymmärtää.

– Tapa, jolla minua kuvattiin Spittin’ Chiclets -podcastissa oli inhottava vääristely noista tapaamisista ja äärimmäisen hyökkäävä. Nuo tapaamiset ovat olleet erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä sekä minulle, mutta myös pelaajillemme ja henkilökunnallemme. On vastuutonta ja täysin virheellistä kuvailla niitä tähän tapaan, Babcock kertoo tiedotteessa.

– Tapaamisessa ”Babsin” kanssa hän kysyi minulta perheestäni, mistä olen kotoisin, tulevista häistäni sekä jääkiekkoon liittyvistä asioista. Sitten hän kysyi, että onko minulla kuvia perheestäni ja olin iloinen saadessani näyttää niistä muutaman hänelle. Hän näytti myös minulle kuvia omasta perheestään. Minusta se oli loistava ensimmäinen tapaaminen ja hyvä tapa aloittaa työsuhteen rakentaminen. On erittäin harmillista, että tämä sai aivan kohtuuttomat mittasuhteet, Jenner puolestaan toteaa tiedotteessa.

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Columbus Blue Jackets (@bluejacketsnhl) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.