JYP-valmentaja Mikko Heiskanen tylytti kärkipelaajiaan kovin sanoin lehdistötilaisuudessa

Mikko Heiskanen

JYPin tuore päävalmentaja Mikko Heiskanen kritisoi tylysti kärkipelaajiaan sen jälkeen, kun JYP kärsi kotitappion Kärpille.

Jyväskylän JYP antoi joulua edeltävällä viikolla potkut sekä päävalmentaja Jukka Rautakorvelle että valmentaja Ville Niemiselle. Potkujen jälkeen JYPin vetovastuu siirtyi Mikko Heiskaselle, jonka alaisuudessa jyväskyläläiset ovat hävinneet kaikki viisi otteluaan.

Viimeisin tappio tuli kotikaukalossa Kärpille lukemin 3-6, ja Heiskanen antoi poikkeuksellisen suoraa palautetta kärkipelaajilleen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa:

Mainos:

– Täytyy nostaa noita, Petman, Vidgren, Perttu, Huovila, Leinonen, Koskela. He kantaa kortensa kekoon tällä hetkellä. Ja sitten katsotaan näitä ketkä vaatii täällä paljon kaikkea muuta ja vaatii enemmän, niin he ei olleet kyllä sitten tänään sen arvoisia, että olisivat jotain ansainneet.

– Olen huolissani tuosta meidän niin sanotusta kärjestä tällä hetkellä, että tosiaan vaatimukset on kovat, mutta mitään ei sitten kuitenkaan olla valmiita tuonne kentälle tuomaan. Ja sitten nämä, jotka ei vaadi mitään ja painaa joka päivä hommia täysillä, niin he pystyy kyllä tuomaan tuonne kentälle. Silleen vähän huolissani olen tuosta joukkueesta.

Mikko Heiskanen antoi rajua palautetta kärkipelaajilleen:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.