Mikko Koskisella hurja ilta – 39 torjuntaa ja nollapeli

Mikko Koskinen

Edmonton Oilersin suomalaismaalivahti Mikko Koskinen on nostanut tasoaan huimasti muun joukkueen mukana. Viime yönä tuli jälleen voitto ja nollapeli, joka sisälsi huimat 39 torjuntaa.

Edmonton Oilersin ja siinä samassa suomalaisen Mikko Koskisen alkukausi oli melkoista taaperrusta. Helmikuussa tehty valmentajan vaihto on tuonut kuitenkin Oilersin pelaamiseen paljon uutta ja tällä hetkellä joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikoista.

Viime yönä kaatui Philadelphia Flyers lukemin 3-0. Suomalaisvahti Koskinen toimi voiton takuumiehenä napaten kaikki 39 maalia kohti tullutta laukausta kiinni. Edellisen kahdeksan aloittamansa ottelun saldo suomalaisella on seitsemän voittoa ja yksi tappio. Tämäkin tappio tuli vasta jatkoajalla, eli edellisen kahdeksan ottelun aikana, jonka Koskinen on aloittanut, ei Edmonton ole jäänyt kertaakaan pisteittä.

Mikko Koskinen nappasi 39 torjuntaa ja pelasi nollapelin

Jos twiitti twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi oli ottelusta sivussa alavartalovamman vuoksi. Puolustaja Markus Niemeläinen kellotti peliaikaa hieman alle yhdeksän minuuttia ilman tehomerkintöjä. Flyersin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen pelasi ottelussa reilut 23 minuuttia ilman tehopisteitä.