Maalivahti Mikko Koskinen päättää peliuransa tähän kauteen

Mikko Koskinen

IL:n useilta eri tahoilta saaman tiedon mukaan maalivahti Mikko Koskinen päättää komean kiekkouransa pelihommien osalta tähän kauteen.

35-vuotias Koskinen on pelannut kaksi viimeistä kautta sveitsiläisessä HC Luganossa. Tällä kaudella mies nähtiin runkosarjan puolella 28 ottelussa torjuntaprosentilla 90,0. Pudotuspeleissä Luganon taival katkesi jo puolivälierissä, kun Fribourg oli parempi otteluvoitoin 4-3.

Koskinen torjui neljässä matsissa ja torjuntaprosentiksi muodostui 88,0. Runkosarjassa maaleja meni selän taakse 2,78:n keskiarvolla ja pudotuspeleissä puolestaan 3,29:n.

Mainos:

NHL:n puolella kaksimetrinen suomalaisvahti nähtiin aikanaan sekä New York Islandersin että Edmonton Oilersin paidassa. Väliin mahtuu myös vuosia Liigassa sekä KHL:ssä.

Jääkiekon MM-kisoissa Koskinen esiintyi Leijonien paidassa vuosina 2014 ja 2016, minkä lisäksi mies oli mukana myös vuoden 2018 olympialaisissa Etelä-Koreassa.

Koskista on huhuiltu Liigaan palaavan Kiekko-Espoon tolppien väliin, mutta näillä näkymin tämä siirto ei olekaan toteutumassa.