USKOMATONTA! Mikko Rantanen iski hattutempun Tampereen NHL-ottelussa

Mikko Rantanen NHL-kausi

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli ylivoimaisesti kaukalon herra, kun Columbus kaatui Tampereella lukemin 6-3.

Rantanen näytti parastaan suomalaisyleisön edessä, joten loppuunmyyty Nokia Areena sai varmasti nauttia mahan täydeltä. Rantanen osoitti ratkaisuhetkillä, miten supertähdet eroavat muista. Toisessa erässä illan ensimmäisen iskenyt Rantanen oli hurjassa iskussa päätöserässä, sillä mies keräsi tehot 2+1.

Illan ehdoton kruunu oli ylivoimalla syntynyt 4-3-voittomaali sekä reilu minuutti ennen loppua syntynyt kolmas maali tyhjiin. Näin ollen Nokia Areenalla lakit lensivät jäälle ja Rantanen pääsi juhlistamaan hattutemppua.

Myös Laine oli mainiossa iskussa, sillä Columbus-tähti kirjasi tehot 1+1. Paikkoja oli useampaakin osumaan, mutta tällä kertaa vain kertaalleen kiekko löysi tiensä maaliverkkoihin.